Njihuni me Këmbimin Valutor, 19 Tetor 2021

0

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rwnie e lehtë e Frangës Zvicerane, Euros, Dollarit dhe Paundit Britanik.

Më poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valuator të përditësuar:

Dollari:                                Blihet 104.5                                        Shitet 105.2

Euro:                                  Blihet 121.3                                          Shitet 121.8

Paundi Britanik :                Blihet 142.9                                        Shitet 143.9

Franga Zviceriane:             Blihet 112.6                                        Shitet 113.4

Njihuni me Këmbimin Valutor, 19 Tetor 2021

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.