Njihuni me Këmbimin Valutor, 20 Tetor 2021

0

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rënie e lehtë e Dollarit dhe  një rritje  e lehtë e Paundit Britanik.Euroja dhe Franga Zvicerane nuk kanë pësuar ndryshime.

Më poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valuator të përditësuar:

Dollari:                                Blihet 104                                            Shitet 104.8

Euro:                                  Blihet 121.3                                          Shitet 121.8

Paundi Britanik :                Blihet 143                                            Shitet 144.2

Franga Zviceriane:             Blihet 112.6                                        Shitet 113.4

Njihuni me Këmbimin Valutor, 20 Tetor 2021

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.