Ahmet Prençi vlerësohet me çmimin e karrierës “Gjergj Fishta”

0

Në eventin kushtuar 150 – vjetorit të lindjes së poetit të madh dhe korifeut të Rilindjes sonë Kombëtare, At Gjergj Fishta, organizuar nga Bashkia dhe Biblioteka e Lezhës, poeti dhe prozatori Ahmet Prençi u vlerësua me Çmimin e Karrierës “Gjergj Fishta” për romanin “Anja”. Natyrisht që autori Prençi do të përjetonte një kënaqësi të jashtëzakonshme. Kjo edhe për faktin se romani i tij “ANJA” vlerësohet nga një juri e përbërë nga personalitete të letrave shqipe, si poeti laureat Rudolf Marku, shkrimtarja Natasha Lako dhe Bajram Kosumi, shkrimtar, profesor, studiues.
“Urimet më të mira për Kryetarin e Bashkisë Lezhë, z. Pjerin Ndreu për organizimin dinjitoz të këtij manifestimi mbarëkombëtar kushtuar veprës dhe jetës së At Fishtës” – shkruan Ahmet Prenci pas marrjes se cmimit.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.