Formulari me “prindi 1” dhe “prindi 2”/ Gazetarja: Erdhi edhe te kopshti i djalit tim, e solli një zonjë që…

0

Një formular është shpërndahet në kopshtet e fëmijëve në Tiranë, ku nëna dhe babai në formular janë futur në kllapa, për t’u zëvendësuar me fjalët prindi 1 dhe prindi 2

Gazetarja e njohur, Ermelinda Hoxhaj, ishte sot në një lidhje “Skype” me emisionin “Shqipëria Live” ku tregoi se e ka parë nga afër formularin, pasi ka shkuar edhe te kopshti i djalit të saj.

Formulari me “prindi 1” dhe “prindi 2”/ Gazetarja: Erdhi

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.