Ismail Kadare vlerësohet me dekoratën e lartë “Kalorës i Madh i Urdhrit të Yllësisë së Frankofonisë dhe dialogut midis kulturave”

0

Asambleja e Përgjithshme e Frankofonisë, për Europën e mbledhur sot në Tiranë në sesionin e saj të 33-të.

Në këtë mbledhje i ka akorduar akademikut dhe shkrimtarit Ismail Kadare dekoratën e lartë “Grand Chevalier de l’Ordre de la Pléiade de la Francophonie et du dialogue des cultures” (“Kalorës i Madh i Urdhrit të Yllësisë së Frankofonisë dhe dialogut midis kulturave”).

Deklarata e lartë iu dorëzua zonjës Helena Kadare.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.