Berisha tregon skenarin, çfarë do të bëjë një ditë pas Kuvendit

0

Lideri historik i PD-së zbuloi lëvizjen e parë pas Kuvendit të 11 Dhjetorit, që është protesta. “Në datë 11 demokratët janë në këmbë më të fuqishëm se kurrë, pas kësaj do të përcaktojmë ditën e madhe të protestës kombëtare në të cilën ne do të shpallim kërkesat tona deri në fitoren e plotë. Më 11 Dhjetor ne së bashku do të votojmë një statut me të cilin kemi qëllim të rikthejmë lirinë e munguar, votën e lirë dhe pushtetin tuaj në PD” tha ai.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.