“Nje parti, një Kuvend”, Endri Hasa: Këto 8 vite Sali Berisha ka qenë mbështetësi më i madh i çdo vendimarrje të Lulzim Bashës

0
2050
Nga Endri Hasa

Diversioni është shndërruar si e vetmja mënyrë përmes të cilës po i jepet oksigjen një lëvizje që nisi në ilegalitet dhe po përfundon në një tallje të madhe. Këto 8 vite Sali Berisha ka qenë mbështetësi më i madh i çdo vendimarrje, denoncimi, aksioni politik brenda dhe jashtë Partisë Demokratike të ndërmarrë nga Lulzim Basha. Por mjaftoi vendimi i 9 shtatorit që për dy muaj i njëjti individ, ta lidh Lulzim Bashën me rusët, grupet kriminale dhe ta vendos nën hetim edhe nga organet ligjzbatuese të vendeve partnere. Kjo s’është morale! Me demokratët të parët…