Mbyllen shkollat, ky shtet eshte në alarm nga stuhia tropikale

0

Në Indi për disa rajone është paralajmëruar për stuhi tropikale, ndërsa janë mbyllur shkollat dhe janë anuluar linjat e trenave

Departamenti Meteorologjik Indian (IDM) theksoi se stuhia e fuqishme do të fillojë ndikimin e saj në rajonin Andhra Pradesh. Autoritetet publikuan paralajmërimin e stuhisë në disa rajone dhe njoftuan ndërprerjen e mësimit dhe anulimin e linjave të trenave.

Ndërkohë, njoftohet se ekipet e kërkim-shpëtimit janë vendosur në gatishmëri në zonat bregdetare.

Shkencëtarët kanë tërhequr vëmendjen se erërat e forta kanë filluar të vërehen shpesh në vend dhe se kjo ndodh për shkak të ndryshimit të klimës.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.