VIDEO/PD, Endri Hasa: Dhuna dhe gënjeshtrat e Berishës nuk do shndërrojnë PD në “kokë dashi” për betejën e tij personale me SHBA

0

PD, Endri Hasa: Dhuna dhe gënjeshtrat e Sali Berishës nuk do shndërrojnë PD në “kokë dashi” për betejën e tij personale me SHBA. Demokratët u ndanë përgjithmonë nga e shkuara

As dhuna dhe as gënjeshtrat e Sali Berishës nuk do shndërrojnë Partinë Demokratike në “kokë dashi” për betejën e tij personale me Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Demokratët e refuzuan përpjekjen e Berishës për të shkatërruar Partinë Demokratike dhe për t’u kthyer në mish për top për hallin e tij, ata u ndanë përgjithmonë nga e shkuara dhe po ecin drejt të ardhmes.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.