Megaoperacioni i SPAK u kodua “Plumbi i Artë”, gazetari tregon kuptimin: Dumani e ka ende në trup…

0
19

Megaoperacioni i SPAK i cili është zhvilluar ditën e sotme është koduar “Plumbi i Artë”.

Gazetari Artan Hoxha ka zbuluar se cili është kuptimi i këtij emri. Hoxha në fjalën e tij shpjegoi se ky emër simbolizon plumbin që plagosi Dumanin. Kjo pasi nga plagosja e Dumanit u bë e mundur arrestimi i tij dhe më pas rrëfimi.

“Plumbi i artë simbolizon atë që plagosi Nuredin Dumanin që e ka ende në trup. Prej atij plumbi u zbardhën të gjitha dhe u bë i mundur zhvillimi i këtij aksioni,”- tha Hoxha.