BallinaOP EDRezoluta e Parlamentit Europian alarm për situatën në Shqipëri!

Rezoluta e Parlamentit Europian alarm për situatën në Shqipëri!

Nga Dr.Besnik Jakaj

Rezoluta e parlamentit europjan alarm per situaten ne shqiperi !

Koha i dha te drejte presidentit te Republikes Z.Ilir Meta per shqetesimet qe ka ngritur me te madhe ne 5 vite.
Ne rezoluten e parlametit europjan ngrihen shqetesime dramatike per regresin qe ka bere shqiperi sidomos ne 5 vitet e fundit ku Rama qeveris i vetem.
Liria e medias mungesa e transparences rreziku per eleminimin e pluralizmit minimi i demokracis korupsioni,krimi,trafiqet,pastrimi i parave, abuzimet me mjedisin,fondet e shendetesise financimi i ulet per arsimin. te gjitha jane nje kemban alarmi per qytetaret shqipetare qe duhet te marrin fatet e tyre e te vendit ne dore per ndryshe koha nuk pret rrokullisja e shqiperise do jete per dite e me e keqe nga kjo qeveri e pa pergjeghshme pa afte dhe e korruptuar.
Nese ndjekim raportet e te gjitha institucioneve nderkomtare qe masin performancen qeverisese vendi yne nga viti ne vit ka perkeqesim progresiv ne te gjith sektoret sidomos ne te drejtat e njeriut lirin e medias te drejten e informimit luften kunder korrupsionit abuzimet me fondet publike prokurimet korruptive sistemin shendetesore, arsimore,mbeshtetjen sociale etj.
Prandaj shpjegohet largimi masiv i te rinjeve mjekeve,infermjereve,profesionisteve te gjith fushave nga vendi yne prandaj per her te pare prej shum e shum vitesh numri i vdekjeve ka kapercyer ate te lindjeve ne vendin tone.
Nese te gjith se bashku nuk reakojm sot cdo dit qe kalon do jete shum vone.

RELATED ARTICLES

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments