VIDEO/Dramë në Greqi, prindërit shkojnë të hanë në restorant dhe lënë fëmijët në makinë, i gjejnë të…

0
111

Një ngjarje e paimagjinueshme ka ndodhur mbrëmjen e vonë të së dielës në qendër të qytetit verior grek të Serres, kur protagonist janë bërë një çift bullgar të moshës 56 dhe 46 vjeç.

Ata kishin shkuar për të notuar në plazhet aty pranë dhe po ktheheshin në shtëpi, teksa mbyllën katër fëmijët e tyre të moshës nga dy deri në tetë vjeç brenda në automjetin e tyre, duke shkuar që të hanë diçka në restorant.

Kalimtarët, duke parë fëmijët në makinë kanë tentuar t’i zgjojnë duke trokitur në xhama, por ata nuk kanë reaguar pasi kishin humbur vetëdijen prej mungesës së ajrit dhe qëndrimit në një hapësirë të vogël nën temperatura të larta

Për pasojë qytetarët kanë lajmëruar policinë dhe ata kanë bërë të mundur thyerjen e xhamit nga dera e pasagjerit për të nxjerrë fëmijët pa ndjenja.