FOTOT/Hillary Hana Hoxha, diplomohet në një nga universitetet e njohura në botë, nderohet me vlerësimin më të lartë

0
114
Miq të nderuar! Deshiroj të ndaj me ju gëzimin e madh që përjetuam sot, me rastin e diplomimit të bijës së dytë, Hillary Hana Hoxha, në një nga universitetet e njohura në botë, siç është Queen Mary University ( Universiteti “Mbretëresha Maria”). Hillary u nderua me vlerësimin më të lartë(First), nga ky universitet.
Urimet më të mira për fëmijët, ju dhe të afërmit tuaj.
Jam i lumtur dhe shumë krenar me bijat, bijtë e mi.
Londër, më 27.7.2022