Këmbimi valutor i datës 10 gusht/ Me sa shiten dhe blihen sot monedhat e huaja, çfarë ndodh me Euron dhe Dollarin

0
391

Dollari amerikan është blerë sot, 10 Gusht me 113.5 lekë dhe është shitur me 114.5 lekë, duke shënuar qëndrueshmëri në krahasim me nje dite me pare.

Monedha evropiane Euro blihet sot me 116.3 lekë dhe shitet me 117 lekë, duke treguar qendrueshmeri prej disa ditesh ne treg.

Paundi britanik ka treguar forcim. Ai sot blihet me 136.5 lekë dhe shitet me 137.9 lekë.