Këmbimi valutor i datës 12 gusht/Çfarë ndodh me Euron dhe Dollarin

0
580

Dollari amerikan është blerë sot, 12 Gusht me 112.5 lekë dhe është shitur me 113.8 lekë, duke shënuar qendrueshmëri në krahasim me nje dite me pare. 

Monedha evropiane Euro blihet sot me 116.5 lekë dhe shitet me 117.8 lekë, duke treguar qendrueshmeri prej disa ditesh ne treg.

Paundi britanik sot blihet me 137 lekë dhe shitet me 138.6 lekë.