Lulzim Basha takim pune me gratë që ishin të pranishme në selinë e PD më 8 janar

0
924

Lulzim Basha ka pasur sot nje takim me disa nga grate demokrate te cilat ishin te pranishme me 8 janar ne seline e PD

Lajmin e konfirmon ne FB nje prej anetareve dhe aktivisteve te PD, Drita Lamaj

“Sot në në një takim të ngrohtë, të grave të cilat ishin brenda në selinë qendrore Partia Demokratike e Shqipërisë në dt.8 Janar 2022 dhe kryetarin Lulzim Basha.
Takimi u karakterizua nga bashkebisedim i sinqertë, ku spikati deshira për të lene të shkuaren në skajin më të erret të historisë së PDSH dhe shikimin nga e ardhmja duke përkrahur rikthimin e kryetarit Lulzim Basha”.