Luçiano Boçi propozohet për kandidat në ‘Primare’ në Elbasan

0
216

Emri i deputetit Luçiano Boçi është propozuar si kandidat për primaret e PD-së në Elbasan

Ligjvënësi demokrat u propozua nga baza në Elbasan, për të qenë pjesë e garës për tu zgjedhur si kandidati i opozitës për zgjedhjet lokale të 14 majit, raporton News24

Boçi mban pozicionin e kreut të Grupit parlamentar dhe nënkryetar i PD.