Tifozët e Anglisë do të përballen me burg nëse bëjnë seks gjatë Kupës së Botës në Katar

0
128

Tifozët e Anglisë mund të përballen me shtatë vjet burg nëse kundërshtojnë ndalimin e rreptë të Katarit për një për të bërë seks.

Tifozët e Tre Luanëve kanë nisur të fluturojnë drejt Lindjes së Mesme, me Anglinë që nis fushatën e tyre të hënën pasdite kundër Iranit.

Por atmosfera e zakonshme e festës që trondit Kupën e Botës mund të ndërpritet me rregulla strikte

Vendi mysliman ka rregulla strikte për seksin para martesës – pavarësisht nga feja. Gjatë verës, një person i brendshëm i policisë bëri me dije:

“Seksi është shumë jashtë menusë, përveç nëse vini si një ekip burrë e grua. Nuk do të ketë fare festa. Të gjithë duhet të mbajnë këtë qëndrim, vetëm nëse duan të rrezikojnë të futen në burg. Në Kupën e Botës të këtij viti ekziston në thelb një ndalim seksi për herë të parë.

Shfaqjet publike të dashurisë janë gjithashtu të ndaluara dhe kultura e pijeve e festës pas lojërave, që është normë në shumicën e vendeve, është rreptësisht e ndaluar.

Krahas ndalimit të seksit, familja mbretërore e Katarit duket se ka kërkuar një ndalim total të shitjes së alkoolit në stadiumet e Kupës së Botës – vetëm 48 orë para fillimit të turneut në Al Khor.

FIFA ra dakord për një marrëveshje me Budweiser, e cila raportohet se vlen miliona, por tani është e paqartë nëse tifozët do të jenë në gjendje të pinë.