Rraketa kineze bie në Shqipëri? Publikohet HARTA, astronomi tregon vendet e prekura

0
186

Nuk kishte ndodhur më parë! Mbetjet e një rakete kineze e cila ka dalë jashtë kontrollit në atmosferën e Tokës pasditen e 21 janarit, thuhet se kanë rënë pranë Shqipërisë dhe Greqisë.
‘Meteoweb’ raporton se një pjesë të raketës kineze CZ-2C-Y35 , e lëshuar në orbitë në vitin 2014, janë shpërndarë në vende të ndryshme, duke mos përjashtuar mundësinë që mbetjet të arrijnë në tokë.

Rraketa kineze bie në Shqipëri? Publikohet HARTA, astronomi tregon

Mbetje të raketës të dalë jashtë kontrollit të kenë rënë në jug të Shqipërisë dhe perëndim të Greqisë. Kërkimet vijojnë për të parë nëse realisht mbetje të kësaj rakete kanë përfunduar në Tokë. Astronomi Jonathan McDowell ka ndarë në Twitter këtë ngjarje, duke paralajmëruar se raketa do binte në Shqipëri.