VIDEO/Momente intime në shtrat, Luizi dhe Kiara më të afërt se kurrë: Drita e diellit!

0
169

Edhe pse dita nisi dhe vijoi me debate dhe përplasje të shumta, Luizi e mbylli më së miri duke përqafuar Kiarën.

Ky i fundit doli nga dushi dhe veshi rrobëdishanin  e Kiarës. Ai u shtri në krevatin e saj, ku u puthën e u përqafuan me njëri-tjetrin.

Luizi: Drita e diellit!

Kiara i afrohet duke e nuhatur.