BallinaKryesorePartia Republikane e SHBA dhe IDU përshëndet kryetarin e PD Lulzim Basha

Partia Republikane e SHBA dhe IDU përshëndet kryetarin e PD Lulzim Basha

NRC: Urimet e përzemërta për rikonfirmimin tuaj si Kryetar i Partisë Demokratike të Shqipërisë!

NRC: Ofroni lidershipin e duhur për të sjellë mirëqenie dhe siguri për Shqipërinë

I nderuar kryetari Basha,
Përshëndetje nga Washingtoni, nga koleget dhemiqte tuaj ne Komitetin Kombëtar Republikan!
Pas takimit të përzemërt me kryetaren e Komitetit Kombëtar Republikan Ronna McDaniel, në dhjetor gjatë Samitit vjetor të Unionit Ndërkomëtar Demokrat (IDU);
Në emrin tim dhe të kolegëve në Komitetin Kombëtar Republikan në Shtetet e Bashkuara,
ju përcjell urimet e përzemërta për rikonfirmimin tuaj si Kryetar i Partisë Demokratike të Shqipërisë!
Ju urojmë më të mirën teksa përgatiteni për të ofruar lidershipin e duhur për të sjellë mirëqenie dhe siguri për Republikën e Shqipërise dhe popullin e saj.

spot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular