Ku është Meghan Markle?! Princ Harry ndjek përsëri i vetëm Lojërat Invictus 2023…

0
93

Princi Harry ishte plot buzëqeshje dhe vrenjtje kur Duka i animuar i Sussex u shfaq në ditën e dytë të Lojërave Invictus 2023. Ai dukej sikur po kalonte shumë ngritje dhe ulje në ngjarjen emocionuese sportive, teksa shikonte në mënyrë aktive nga mënjanë në Merkur Spiel-Arena në Dusseldorf, Gjermani. Lojërat Invictus janë një ngjarje ndërkombëtare sportive që Harry filloi në vitin 2014 për ushtarakët dhe gratë e plagosur dhe të lënduar, duke përfshirë edhe veteranët në shërbim.

38-vjeçari u pa duke shfaqur çdo emocion, teksa iu bashkua shikuesve në tribuna. Ai u pa duke pëlqyer me gishtin e madh lart lojtarët dhe duke hequr djersën nga krahu i tij, ndërsa u angazhua me atletët nga larg. Harry dukej me humor të lartë teksa ndërvepronte me ata përreth tij, ndërsa ndoqi lojën i vetëm duke pritur ardhjen e gruas së tij Meghan Markle.

Të shtunën, Duka hapi lojërat me një fjalim në ceremoninë e hapjes duke marrë një ovacion të fortë nga turma. Tani, Harry vazhdon të mbështesë atletët punëtorë në ditën e tyre të dytë të garave duke i kushtuar vëmendje të madhe dhe duke duartrokitur dhe brohoritur për ta.

Harry e mbajti energjinë e tij të mirë gjatë gjithë ndeshjeve si zyrtarë të mirëpritur në fushë. Në ditën e dytë, Harry u pa duke biseduar me senatoren keniane Gloria Orwoba, veteranin e Ushtrisë Britanike David Wiseman dhe Ministren e Çështjeve të Veteranëve të Ukrainës, Yulia Laputina.