Njoftim me rëndësi! Posta Shqiptare: Në rrjetet sociale është hapur një adresë me emrin tonë, kujdes po abuzojnë

0
262
Njoftim me rëndësi!
Posta Shqiptare bën me dije për të gjithë klientët e saj se në rrjetet sociale është hapur një adresë me emrin e institucionit tonë, duke abuzuar me reklamimin e shërbimeve të cilat nuk ofrohen nga ne.
#PostaShqiptare rikujton çdo qytetar se adresat tona zyrtare janë si më poshtë:
Për çdo informacion iu lutem na kontaktoni në numrat tanë të shërbimit ndaj klientit:
 0682044727
 0682044707
Si dhe në adresën e e mailit:
✅ Jemi çdo ditë me fokus tek qytetari.