BallinaSocialeKantina Duka vleresohet me cmimin e parë në konkursin e verërave “Open...

Kantina Duka vleresohet me cmimin e parë në konkursin e verërave “Open Balkan Wine Trophy”

Kantina Duka vleresohet me cmimin e parë në konkursin e verërave “Open Balkan Wine Trophy”. Lajmin e jep vet Agron Duka pronari i kantines ne rrjetin social FB teksa shkruan: “Kantina Duka vleresohet me cmimin e parë në konkursin e verërave “Open Balkan Wine Trophy”. Në më shumë se 800 lloje verërash nga Shqiperia, Serbia dhe Maqedonia e Veriut. Juria e përbërë nga emra ndërkombëtarë specialistësh te kësaj fushe, vlerësoi me Çmimin e Parë, “Best of the Show” Verën “ Shesh i Bardhë” te Kantinës Duka”.

spot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular