Perpos investimeve ne permiresimin e infrastruktures ne disa fusha. Bashkia Kamez ka prioritet dhe shtimin e siperfaqes se gjelberuar ne territorin e saj e veçanerisht ne parkun e liqenit artificial i kthyer tashme atraksion, ne nje zone po qytetaret po argetohen dhe kalojne pasditet.
Mirëmëngjes nga Parku i Liqenit të Paskuqanit
Duke falenderuar secilin prej jush, që falë kontributit tuaj arritëm të mbjellim rreth 22.200
pemëduke e shndërruar në një hapësirë të gjelbër.  Nisëm mbjelljen e pemëve edhe për këtë vit duke i shtuar parkut 110 pemë të tjera. MBILL një pemë, DHURO një jetë” shkruan Rakip Suli, kryetari i Bashkise.
#GoGreen