Pas largimit Megan dhe Harry përballen me pasojat, pranojnë vendimin e popullit anglez

0

Në momentin që çifti sussex vendosi të mos ishte pjesë e familjes mbretërore ndoshta nuk i menduan mirë pasojat. Pas vendimit të tyre erdhën me rradhë shumë pakënaqësi si nga Mbretëresha po ashtu dhe nga populli britanik.

Si fillim ato nuk do të kenë më titullin Sussex dhe si pasojë duhet ta heqin atë nga të gjitha bizneset që kanë! Pas kësaj ato nuk do të jenë më pjesë e asnjë evenimenti në emër të familjes mbretërore.

Arsyeja e largimit sipas Harryt ka qënë prania e tepërt e medieve në jetën e tyre, njësoj si ndodhi dhe me mamanë e tij princeshën Diana.

Por së fundmi është konfirmuar dhe një lajm tjetër i cili ka të bëjë me jetën e çiftit. Populli britanik firmosi një peticion për mos të paguar më taksat për Meghan dhe Harryn. Kjo gjë do të ndodhi në t ënjëjtën datë që ato do të heqin dorë nga çdo gjë që ka lidhje me familjen mbretërore, në 31 Mars të këtij viti.

Pas kësaj mesa duket për Meghan dhe Harryn nuk do të dëgjojmë kaq shumë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.