Para se t’i sulmojnë “moralistët” të thonë se çfarë bënë për mësuesit

0

Nga Qemal Qejku

Kur u bëjnë moral mësuesve imoralistët, të paarsimuarit,  injorantët, burokratët, servilët, lëpirësit, që nuk e dinë se çfarë është arsimi e politikat arsimore. Këta “moralistë” duhet të pyesin qeverinë e tyre:

* Pse janë shtuar oficerët në shkolla, për t’u punësuar militantët?

* Ku janë mësuesit shtesë që emërohen pa asnjë procedurë ligjore?

* Sa psikologë janë punësuar në shkolla?

* Që nga viti 2013, sa është ngritur rroga e mësuesve?

* A ka ndonjë strategji për seanca psikologjike për nxënës në nevojë?

* Që nga viti 2013 kush ka qenë ministër arsimi? Lindita e Besa!

* Çfarë keni bërë për arsimin e mësuesit?

Ju duhet të bëni vetëm një moral, të heshtni, sepse ju jeni turpi i vendit, turpi i parlamentit, turpi i politikës dhe i Shqipërisë. Ju duhet të dini që mësuesit kanë mbaruar një universitet ndryshe nga JU dhe që janë aty sepse japin çdo gjë për edukimin e brezave, për t’i  kthyer ata në elitë për të administruar vendin.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.