Në pritje të një ëemije/ Ja si do t’ia vendosin Marina dhe Geti emrin

0

Ditën e djeshme mediat raportuan se Geti dhe Marina do të bëhen prindër të një vajze.

Prezantuesja e njohur është disa muajshe shtatzënë.

Kurreshtja për çifte kaq të njohura mes tjerash është edhe për emrin që do zgjedhin për fëmijën.

Në vazhdimësi ekziston një ‘garë’ për të gjetur emra unikë e njëkohësisht me domethënie që s’janë dëgjuar (shpesh) më herët.

E mbase, emrin Geti dhe Marina e kanë të gjetur.

Muaj më parë, ata regjistruan biznesin e tyre me emrin “Marget”, një kombinim i tre shkronjave të para nga secili.

Geti nuk e pati përjashtuar mundësinë që ta përdorin në të ardhmen edhe për fëmijë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.