BallinaIntervistaMaltin Korkuti, Drejtor i Përgjithshëm i Credins Bank: Vijojmë të mbështesim ekonominë...

Maltin Korkuti, Drejtor i Përgjithshëm i Credins Bank: Vijojmë të mbështesim ekonominë prej 20 vitesh, jemi banka e parë në treg në terma të kredidhënies

Z. Maltin Korkuti, Drejtor i Përgjithshëm i Credins bank, vjen me një intervistë eksluzive për revistën Monitor.

Z. Korkuti ka theksuar se Credins bank ka vijuar të mbështesë ekonominë vendase, duke qenë banka e parë në treg në terma të kredidhënies. Mbështetja që Credins ju jep individëve dhe bizneseve ka qenë e vazhdueshme përgjatë rrugëtimit prej 20 vitesh në tregun bankar shqiptar. Credins bank do të vijojë të jetë partneri kryesor, duke mbështetur çdo kërkesë dhe nevojë me produkte atraktive, procedura efikase dhe shërbim të shkëlqyer.

Për më shumë informacion mbi ecurinë e plotë të bankës përgjatë vitit 2022, arritjet, sfidat dhe strategjitë për vitin 2023,lexoni intervistën e plotë ketu credins

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
RELATED ARTICLES
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Most Popular