Selena Gomez ka disa kritere mjaft të rëndësishme që partneri i ardhshëm i saj duhet t’i plotësojë patjetër!

0
122

Që nga ndërprerja e marrëdhënies me Justin Bieber, Selena Gomez është fokusuar vetëm dhe ekskluzivisht në karrierën e saj si në muzikë, kinematografi dhe gjithashtu sipërmarrje. Megjithatë, ajo dëshiron të gjejë dikë në të ardhmen me të cilin do të ndajë jetën e saj dhe, në një intervistë të sinqertë, ajo rrëfeu problemet që kanë burrat për të kuptuar kriteret e saj dhe konfuzionin e zakonshëm që vuajnë njerëzit e gjinisë tjetër.

Aktualisht artistja është single dhe sapo ka publikuar ‘Single Soon’, hitin e saj më të fundit. Në promovimin e këngës, Selena Gomez vizitoi radiostacionin SiriusXM Hits 1 LA dhe bisedoi me Tony Fly dhe Symon. Në këngë këngëtarja flet për këto kërkesa dhe për këtë është pyetur edhe në intervistën e saj. Ajo shpjegoi se:

Mendoj se kam disa kritere cilësore dhe se jetoj në një botë tani ku burrat shpesh i ngatërrojnë këto kritere me të qenit të vështirë për t’u kënaqur. 

 

Në fakt, ajo iu referua një vargu të veçantë në të cilin flet për të. Me pak fjalë, Selena Gomez tregon se e vetmja gjë që kërkon nga një mashkull është që ai të jetë “cool”. Selena vazhdoi duke treguar se:

Jo i lezetshëm në kuptimin që njerëzit të mendojnë se je i lezetshëm, por vetëm nëse je i mirë, dhe të lutem më bëj të qesh. Dhe gjithashtu, natyrisht, ji i mirë me familjen time dhe njerëzit rreth teje. Të gjithë e kalojnë fazën “Oh, do të ishte mirë të kishim dikë”, dhe unë mund ta kuptoj këtë, por tani thjesht po shijoj si jam dhe dua të jem e lumtur me atë që jam.