Rama e konfirmon: Do të ketë ndryshime në qeveri. Nesër i dërgojmë Presidentit propozimet

0
182

Kryeministri Edi Rama, ka konfirmuar ndryshimet në qeveri. Nëpërmjet një postimi në Facebook, Rama bën me dije se nesër do t’i dërgohen Presidentit edhe propozimet për kabinetin e ri qeveritar.

Reagimi i kryeministrit Edi Rama në Facebook

Pas pak, në 17.00, fjala ime drejtuar Asamblesë Kombëtare të Partisë Socialiste, propozimi i Sekretariatit të ri Ekzekutiv të partisë dhe paraqitja e propozimeve që do t’i drejtoj nesër Presidentit të Republikës për kabinetin e ri qeveritar.