BallinaBotaDy vite luftë, kryeministri sllovak zbulon “planin sekret”: Vendet e BE dhe...

Dy vite luftë, kryeministri sllovak zbulon “planin sekret”: Vendet e BE dhe NATO-s po planifikojnë…

“Disa vende të NATO-s dhe BE-së po shqyrtojnë dërgimin e trupave në Ukrainë në ‘bazë dypalëshe’”, tha kryeministri i Sllovakisë.

Robert Fico tha se nuk e dinte se çfarë do të bënin në vend, por ai e kishte mësuar informacionin nga shënimet në përgatitje për një takim të liderëve evropianë në Paris.

“Unë do të kufizohem të them vetëm se këto teza nënkuptojnë se një numër i vendeve anëtare të NATO-s dhe BE-së po mendojnë se do të dërgojnë trupat e tyre në Ukrainë në baza dypalëshe. Nuk mund të them se për çfarë qëllimi dhe çfarë duhet të bëjnë atje”, tha ai.

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular