BallinaEkonomiDrejtoresha e Divizionit të Riskut në Credins Bank, Soni Thano: Përdorimi më...

Drejtoresha e Divizionit të Riskut në Credins Bank, Soni Thano: Përdorimi më i madh i kolateraleve në tituj ndihmon rritjen e kreditimit

Soni Thano, Drejtore e Divizionit të Riskut, pranë Credins bank, në një intervistë ekskluzive për revistën Monitor.

Përfshirja e titujve qeveritarë si kolateral për huadhënien, është tematika e trajtuar në intervistë, e cila, vjen në formën e një analize të detajuar duke nxjerrë në pah dhe avantazhet për klientët.

Për të lexuar intervistën e plotë klikoni këtu.

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular