“Koha për t’i dhënë fund padrejtësive”: “Rrugëtimi për Shqipërinë”. Basha takohet sot në Vlorë me te rinjtë

0

Më ditët e tij të katërt të turit nëpër Shqipëri, kryetari i opozitës Lulzim Basha do të shkojë në Vlorë. Vetë Basha e ka njoftuar këtë sot, se Rrugëtimi për Shqipërinë do të vazhdojë sot në orën 17: në Vlorë. Bashkëbisedimi me të rinjtë dhe te rejat në veçanti, do të mbahet në bar “Holiday” pranë xhamisë.

Tre ditë më parë, Basha ka zhvilluar takime në Elbasan, Korçë dhe Shkodër. Dje në Shkodër, kreu i opozitës tha: “Ajo që më ka motivuar për të hyrë në politikë, është padrejtësia që kam parë dhe hasur. Të dashur të rinj e të reja, është koha të bëhemi bashkë për t’i dhënë fund këtyre padrejtësive! Le të bëhemi bashkë e t’i kthejmë shpresën njëri tjetrit dhe çdo shqiptari. Vendi ynë ka të gjithë potencialin për t’i krijuar çdokujt mundësitë që të ardhmen ta ndërtojnë këtu, në Shqipëri!’

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.