Rama: Në Tiranë janë 1192 banesa të dëmtuara, 256 pallate kërkojnë vlerësim

0

Kryeministri Edi Rama ka publikuar zonat më të dëmtuara nga tërmeti. Ai tha se në Tiranë 1192 banesa kanë pësuar dëmtime.”Në Tiranë 1192 banesa kanë dëmtime serioze dhe tani 265 pallate kërkojnë vlerësim. 8 shkolla të dëmtuara, një qendër shëndetësore”,- tha Rama.

Ndërkohë që Bashkia e Tiranës u ka bërë thirrje të gjithë banorëve të bashkëpunojnë me përfaqësuesit në terren dhe të dalin vullnetarisht nga këto ndërtesa të pasigurta për jetën e tyre, dhe të pranojnë ndihmën e ofruar për strehim dhe ushqim.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.