VIDEO E RE/Si u shkund Durrësi nga tërmeti i 26 nëntorit

0

Të tjera pamje janë publikuar nga tërmeti i 26 nëntorit që shkundi Durrësin dhe Tiranën.

Më poshtë një video në një fabrikë fasonerie e publikuar nga Tema online.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.