Doli në orarin e shtetrrethimit, përfundon në përrua/Ndodh në Gjirokastër teksa policia…

0

Ngjarja ka ndodhur rreth 1 orë më parë në lagjen “Zinxhiria” të Gjirokastrës.

Aktualisht personi ndodhet në spital me dëmtime të lehta në kokë dhe po i nënshtrohet ekzaminimeve.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.