“Dibra Ime”, një këngë nga Arif Vladi, Liri Rasha, Vera Laçi dhe Flora Shabani

0

Dibra nuk shquhet veç për mendje, një popullor popullor, trim dhe liridashes por dhe artëdashës. Ndër vite ka prodhuar kollozë te kultures dhe artit shqiptare.
E kush nuk iua di emrat dhe nuk i ka degjuar kollozet e mizike dibrane dhe shqiptare si Liri Rasha, Arif Vladi, Vera Laci si dhe Flora Shabani te cilet se fundmi ne kete situate te veshtire te krijuar nga pandemia e Covid 19 kane ardhur me nje kenge plot dashuri per vendlindjen e tyre Dibren nje prodhim ky i Qendres Kulturore Peshkopi.

Kenga: “Dibra Ime”

Arif Vladi, Liri Rasha, Vera Laci & Flora Shabani
Muzika: Xhelil Imeraj
Teksti: Avni Ndreu
Orkestroi: Edmond Xhulali (Mjeshtër i Madh)

 

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.