“Protesta popullore me efekt të menjëhershëm”- Basha përfundon mbledhjen me Aleatët dhe bën me dije hapat që do ndërmerren

0

Basha: Dita e sotme është një tjetër shembull i keq që vendi drejtohet nga një hajdut dhe kriminel, i cili ka marrë peng kulturën dhe shpirtin e shqiptarëve. Prej 7 vitesh, PD dhe opozita është përballur me këtë të keqe.
E sotmja, është një tjetër aferë e radhës, por është guri i rëndesës në shpirtin e çdo shqiptari që merakoset për të ardhmen e fëmijëve të vet, që vuan sot nga pamundësia ekonomike për shkak të hajdutërisë së Edi Ramës, i cili ka shkatërruar mirëqenien e çdo shqiptari.
Si sot tre vjet më parë u ula me këtë njeri me besimin se forcat politike në vend mund të arrin një marrëveshje për të mirën e popullit, koha tregoi shumë shpejt se u gabova. Dua të garantoj shqiptarët se opozita nuk do të gabojë më kurrë.

Mbështetja për të gjitha protestat për Aleancës për Qytetarët dhe nisja nga ana e opozitës e protestave qytetare dhe popullore me efekt të menjëhershëm sepse aty ku sot u dhunua Teatri u përgatit flijimi i lirive të çdo qytetari të varfër apo të pasur. Ky është vendimi i parë.
Ritheksoj angazhimin e marrë me shkrim në emër të opozitës së bashkuar, angazhimin tonë që nesër në pushtet me qeverinë e zgjedhur me votat e shqiptarëve, jo vetëm në angazhimin me shkrim për Teatrin, por do të siguroj ndëshkimin shembullor nga Edi Rama dhe të gjithë të tjerët.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.