SONDAZHI/Ja si ndahet vota mes PS dhe opozitës në Elbasan, PDIU e humb fuqinë elektorale, rritet PD

0

Sipas sondazhit të Rtv Ora dhe Antonio Notos, orientimi i votës në qarkun Elbasan nëse qytetarët do të votonin sot është si më poshtë:

43-47% do të votonin PS, 29-33% PD, 8-12% LSI, 4-6% PDIU dhe 7-11% partitë e tjera

Ajo çfarë vihet re nga zgjedhjet e 2017 është fakti se PS, LSI kanë rënie dhe PD ka rritje.

Fuqinë në këtë qark e ka humbur PDIU, me më shumë se gjysmën e votave.

Vihet re se ka një rritje të elektoratit të partive të tjera nga 2017.

Slide 16

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.