EMRI+FOTO/Momenti kur qytetari i hedh benzinë vetes në mesin e mijërave besimtarë myslimanë

0

Në mëngjesin e faljes së namazit për festën e Bajramit të Madh në sheshin Skënderbej në mes mijëra besimtarëve myslimanë një Besim Grosha është lyer me benzinë dhe ka tentuar të ti vejë flakën vetes.

Ky moment duket se nuk i ka shpëtuar fotografit Franc Zhurda, ku shikohet si Besim Grosha I hedh vetes bidonin me benzinë. 40-vjeçari Besim Grosha, i cili tentoi të vetëdigjet gjatë faljes së Bajramit, rezulton me probleme mendore.

Personi në këtë moment është përpjekur që të prishë ceremoninë duke thëne se “s’ka Zot”. Ndërsa besimtarët e pranishëm e kanë neutralizuar atë, duke mos e lejuar që të kryejë aktin e vetflijimit

Del Fotoja/ Momenti ku Besim Grosha i hedh benzinë vetes në mesin e

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.