Njihuni me Këmbimin Valutor, 21 Shtator 2021

0

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rritje e lehtë e Dollarit dhe rënie e  Frangës Zvicerane, ndërkohë Paundi Britanik dhe Euroja nuk kanë pësuar ndryshime.

Më poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valuator të përditësuar:

Dollari:                              Blihet 103                                    Shitet 103.8

Euro:                                 Blihet 121.1                                    Shitet 121.7

Paundi Britanik :                Blihet 140.8                                    Shitet 141.8

Franga Zviceriane:             Blihet 110.6                                    Shitet 111.4

Njihuni me Këmbimin Valutor, 21 Shtator 2021

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.