Njihuni me Këmbimin Valutor, 11 janar 2022

0

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rritje e lehtë e Euros, Paundit Britanik dhe Dollarit. Ndërkohë Franga Zvicerane ka shënuar rënie.

Më poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valuator të përditësuar:
Dollari:                                Blihet 107                                                  Shitet 107.9

Euro:                                   Blihet 121.3                                                Shitet 121.9

Paundi Britanik :                  Blihet 144.7                                              Shitet 146

Franga Zvicerane:                Blihet 115.5                                              Shitet 116.4

Njihuni me Këmbimin Valutor, 11 janar 2022

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.