VIDEO/Zhvishet në mes të rrugës dhe “dhuron” spektakël me lëvizje provokuese! Qytetari duart në kokë

0

Veprimi i një vajze në Tiranë ka habitur qytetarët. Ajo ka dalë nga një dyqan në kryeqytet, dhe duke sfiduar temperaturat ka hequr rrobat

Ajo ka ulur pantallonat duke dalë të brendshme të zeza në mes të rrugës, ndërsa ka ngritur edhe bluzën duke zbuluar gjoksin.

Më pas, vajza fillon të kërcejë në trotuar duke bërë lëvizje provokuese dhe duke mbajtur duart në pjesët intime.

Ndërkohë qytetarë të pranishëm janë shokuar nga ajo çfarë i panë sytë, duke vendosur duart në kokë.

Pasi ka dhënë spektakël në rrugë, vajza ka veshur sërish rrobat.


PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.