Njihuni me Këmbimin Valutor, 15 janar 2022

0

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rritje e lehtë e Euros, Frangës Zvicerane dhe Paundit Britanik. Ndërkohë Dollari ka shënuar rënie.

Më poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valuator të përditësuar:

Dollari:                                Blihet 106.4                                                Shitet 107.4

Euro:                                   Blihet 122.1                                                Shitet 122.7

Paundi Britanik :                  Blihet 145.5                                                Shitet 146.3

Franga Zvicerane:                Blihet 116.5                                                Shitet 117

Njihuni me Këmbimin Valutor, 15 janar 2022

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.