“E keqja duhet shkulur, nuk ikën me lutje e me thirrje”, Flamur Hoxha: Të bëhemi bashkë më shumë se më 25 Prilli. Dje protestova si….

0
174
Nga Flamur Hoxha

E keqja duhet shkulur, nuk ikën me lutje e me thirrje.
Të bëhemi bashkë të shpëtojmë vendin nga arroganca e korrupsioni i kësaj qeverie që edhe skafet ia ka dhënë më koncesion krimit të organizuar.
Të bëhemi bashkë më shumë se në zgjedhjet e 25 Prillit, me më shumë të rinj e të reja që janë e vetmja alternativë të se ardhmes në Shqipëri.
Dje protestova si prind dhe si qytetar për të ndalur këtë shtet që po vret njerëz c’do ditë!