FOTOT/“Drejtësi për Jonadën, a mund të luaj në breg me babin”, ja pankarta më pikante në protestën e djeshme

0
147

Protesta e shoqërisë civile për vrasjen e vajzës 7-vjeçare në plazhin e Potamit u mbyll pas rreth 2 orësh dje me thirrje për dorëheqje të ministrave përgjegjës dhe dënim maksimal të komisarit Arjan Tase

Por, ajo çka ra në sy në këtë tubim paqësor të qytetarëve ishin pankartat me mbishkrime rrënqethëse që mbaheshin në duar nga nëna dhe fëmijë të moshës së Jonada Avdisë.

“Nuk mund të shkoj në det, se shtetit më vret”, ishte një nga mbishkrimet në një lum pankartash që mbaheshin në duar nga disa prej pjesëmarrësve në protestë.

foto galeri foto galeri foto galeri