BallinaAktualitetVIDEO/Gjyqtari Florjan Kalaja prezanton librin e tij të pestë "Lirimi me kusht”

VIDEO/Gjyqtari Florjan Kalaja prezanton librin e tij të pestë “Lirimi me kusht”

Florjan Kalaja, gjyqtar në Gjykatën e Posaçme të Apelit për Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar, ka prezantuar ditën e sotme librin e tij të titulluar “Lirimi me kusht”.

Ky është libri i pestë i gjyqtarit, i cili është prezent në shtypin e përditshëm me analiza që lidhen me sistemin gjyqësor në Shqipëri.

Kalaja bëri një prezantim të librit përpara të pranishmëve duke theksuar se ky libër është konceptuar të trajtojë çështje të së drejtës ligjore, ndërsa në promovimin e librit kanë marrë pjesë ekspertë të jurisprudencës, politikanë dhe gazetarë.

 

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular