Avokati shqiptar, pranohet për të ushtruar profesionin e avokatit para Gjykatës së Lartë të SHBA

0
2944
Nga Av.Hasan Metuku
Sot, më 25 maj 2023, në praninë e plotë të nëntë gjyqtarëve të nderuar të Gjykatës së Lartë të Shteteve të Bashkuara, pata nderin që u pranova zyrtarisht për të ushtruar profesionin e avokatit para Gjykatës së Lartë të SHBA-s!
E ngremë Firmën Ligjore METUKU në hapat më të lartë!
Ndihem përulësisht i privilegjuar dhe krenar që do të mund të mbroj të drejtat e njerëzve përpara gjykatës më të lartë në vend.
Today, on May 25, 2023, in the full presence of the nine honorable Justices of the United States Supreme Court, I was honored to officially be admitted to practice as a lawyer before the U.S. Supreme Court!
Taking METUKU Law to the highest steps!
I feel humbled,privileged and proud to be able to defend people’s ’s rights before the highest court in the land.