Ballina Kulture Vlerësohet në rreth 250 milionë dollarë, ja kush do ta trashëgojë pasurinë...

Vlerësohet në rreth 250 milionë dollarë, ja kush do ta trashëgojë pasurinë e Tina Turner

0
367

Tina Turner ka grumbulluar një pasuri të madhe gjatë karrierës së saj, e cila vlerësohet në rreth 250 milionë dollarë

Hello shkruan se këngëtarja e ka zgjidhur çështjen e pasurisë së saj vite para vdekjes dhe se shumicën, në mos të gjitha, ia ka lënë bashkëshortit të saj Erwin Bach.

Turner 1

Këngëtarja ishte e martuar me regjisorin dhe producentin gjerman prej 10 vitesh. Ata u martuan në vitin 2013 pas më shumë se 26 vitesh lidhje.

Megjithatë, vetëm tre javë pas dasmës, Tina pësoi një sulm në tru dhe Ervini i shpëtoi jetën duke dhuruar veshkën e tij.